سیر سیاه چگونه تهیه میشود 2025-02-08
از خواص و کاربرد تا طرز تهیه سیر سیاه در منزل؛ سیر سیاه چیست؟
برای این کار ابتدا با چند عدد سیب زمینی، چیپس خانگی درست کنید؛ سپس سیر سیاه را با روغن زیتون، موسیر، سرکه سفید، نمک، سس کچاپ ترکیب کنید و چیپس خود را همراه با یک سس خوشمزه و مقوی میل کنید. هم سیر سفید و هم سیر سیاه مواد غذایی سالمی در وعدههای غذاییتان میتوانند باشند. سیر سیاه نمیتواند به تنهایی برای تمامی بیماریها و مشکلات بدن معجزه کند، اما چیزی که مشخص است، خواص بی نظیر این ماده غذایی است که با مصرف مستمر آن میتوان به آنها دست پیدا کرد.
خیلی از اوقات سیر سیاه را به شکل حبههایی پوستکننده و آماده مصرف پیدا میکنید که درون محفظههای شیشهای بستهبندی شدهاند. سیر سیاه ممکن است با داروهای دیگری که مصرف میکنید تداخل ایجاد کند، مثلاً داروهای رقیقکننده خون و فشارخون و داروهای مربوط به عفونت ویروسی در افرادی که نقص ایمنی دارند. با تهیهی سیر سیاه در منزل، میتوانید از یک چاشنی طبیعی، خوشمزه و سالم بهرهمند شوید و آن را به دوستان و خانوادهی خود هدیه دهید. فیلفیل چوما یک دستور غذای از یهودیان لیبی آفریقای شمالی است که از پودر فلفل شیرین و تند، انبوهی از سیر آسیاب شده، زیره سیاه و سبز تهیه میشود.
اگر در دوران بیماری اقدام به پخت سوپ کرده اید، پیشنهاد ما این است که از سیر سیاه در سوپ های خود استفاده کنید تا بتوانید سیستم ایمنی بدن خودتان را تقویت کنید و سریعتر بیماری را از بدن خود خارج کنید. 1- اولین پیشنهاد برای اضافه کردن سیر سیاه، استفاده از آن برای تهیه سس است. برای این موضوع می توانید سیر سیاه را بکوبید، به همراه کمی روغن زیتون مخلوط کنید، مقداری سرکه بالزامیک یا آب لیمو ترش به آن اضافه کنید و همراه با ادویه ها این سس را هم بزنید تا آماده شود.
حمص یک غذای لبنانی پر پروتئین است که از ترکیب نخود، ارده، سیر، روغن زیتون و ادویه ها درست می شود. به جای سیر سفید، پیشنهاد ما این است که این بار حمص را با سیر سیاه درست کنید و تفاوت در طعم و مزه آن را مشاهده کنید. در عصر دیجیتالی امروز، خرید آنلاین سیر سیاه نیز گزینهای قابل توجه است. فروشگاههای آنلاین معتبر که تخصصی بر روی این محصول فعالیت دارند، میتوانند گزینههای متنوعی از سیر سیاه را با توضیحات دقیق و تصاویری که جزئیات محصول را نشان میدهند، ارائه دهند. توجه داشته باشید که نظرات کاربران و امتیازات محصولات را در سایتهای فروش بررسی کنید تا از خرید خود اطمینان حاصل کنید.
از سیرسیاه چه میدانید؟ همانطور که میدانید محصولی با نام سیر سیاه بسیار زبان زد همه مردم شده و فروشگاه های بسیاری به فروش این محصول روی آورده اند. سیر سیاه همانند سیر سفید به صورت حبه ای ولی به رنگ سیاه به راحتی قابل مصرف است. ولی برای اینکه بتوانید راحت تر سیر خوب را تشخیص دهید چند تا فاکتور را در نظر داشته باشید. پیشنهاد ما برای خرید سیر سیاه مراکزی هستند که به صورت عمده روی این محصول کار میکنند.
در ابتدا توصیه میکنیم که از جویدن، قورت دادن و بلع یک حبه کامل سیر اجتناب کنید. سیر سیاه را می توانید بدون اضافه کردن به هیچ مواد غذایی به تنهایی مصرف کنید، زیرا طعم و شدت تندی سیر سفید را ندارد و همچنین دهانتان بوی نامطبوعی نمی گیرد. پلی فنول ها ریز مغذی هایی هستند که در برخی از غذاهای گیاهی یافت می شوند. این ریز مغذی ها سرشار از آنتی اکسیدان هستند و سطح پلی فنل سیر سیاه حداقل دو برابر سطح موجود در سیر تازه هستند.
تحقیقات نشان میدهد سیر سیاه میتواند میزان هوموسیستئین را در بدن در حد مؤثری پایین بیاورد و ضمناً باعث کاهش کلسترول و تریگلیسرید در خون بشود و از این طریق از سلامت قلبتان محافظت کند. سیر سیاه میتواند به تنظیم انسولین و کنترل سطح قند خون در بدن کمک کند.. سیر تازه در این محفظهها پس از گذشت ۲ تا ۳ ماه به سیر سیاه تبدیل میشود. در این حالت سیر حالت ژلهای پیدا میکند و رنگ آن سیاه میشود و مزه شیرینی پیدا میکند. سیر سیاه خاصیت انرژی زیادی داشته و به عنوان چاشنی و طعم دهنده در تهیه انواع غذا به کار گرفته میشود. طبق تحقیقات عوارض قابل توجه و شناخته شده برای سیر سیاه وجود ندارد و مصرف معمولی آن ایمن و بی ضرر است.
در این صورت سیر ژلاتینی و رنگ آن سیاه و طعم شیرینی خواهد داشت. سیر سیاه خواص انرژی زا بسیاری دارد و به عنوان ادویه و طعم دهنده در تهیه انواع غذا استفاده می شود. به خاطر تمام این تغییرات در طعم، بافت و رنگ، سیر سیاه گاهی تحت عنوان «سیر تخمیری سیاه» هم شناخته میشود، اما حقیقت این است که حبههای سیر در هیچیک از مراحل این فرایند، تخمیر نمیشوند. ناگفته نماند که تولیدکنندگان بزرگ معمولا سیر سیاه را به مدت ۴ تا ۶ هفته درون کورههایی مخصوص عمل میآورند و سپس اجازه میدهند برای چند هفته دیگر فرایند خشکسازی و جا افتادن را پشت سر بگذارند تا فاسد نشوند. سیر سیاه (Black Garlic) به سیری گفته میشود که آنقدر جا افتاده و عمل آمده که طعمی شیرین، رنگی نزدیک به سیاه و بافتی ظریف و شکننده پیدا میکند. در ابتدا پزشکان از سیر سیاه تنها برای خواص درمانی استفاده میکردند، اما در گذر زمان، مردم تمام نقاط جهان به مصرف آن به عنوان غذایی با طعم منحصر به فرد – که بیشباهت به سرکه بالزامیک نیست – تمایل نشان دادند.
افرادی که به سیر حساسیت دارند، باید از مصرف سیر سیاه خودداری کنند. در تهیه نان سیر با سبزیجات، میتوان از سبزیجاتی مانند پیازچه، فلفل دلمهای، قارچ و اسفناج استفاده میشود. سبزیجات را خرد کرده و همراه با سیر، کره و پنیر به مخلوط نان سیر اضافه میکنیم. این روش، یک گزینه عالی برای افرادی است که به دنبال یک نان سیر سالم و پر از فیبر هستند. سیر سیاه در اشکال گوناگون روانه بازار میشود و برای مثال میتوانید آن را به صورت درسته یا به شکل حبههای پوستکنده یا پوره و یا حتی ادویه هم تهیه کنید. 4- اگر دوست دارید همراه با تماشای فیلم یا مسابقات ورزشی میان وعده بخورید، بازهم می توانید از سیر سیاه استفاده کنید.
دما را روی ۱۳۰ درجه فارنهایت یا حدود ۵۵ درجه سلسیوس تنظیم کنید و سه هفته زمان دهید تا سیر سیاه آماده شود. البته، میتوان آن را پس از حدود ده روز خورد، اما اگر میخواهید خیلی خوشمزه شود، باید تا ۴۰ روز صبر کنید. در این مورد، سیر سیاهتر تشکیل خواهد شد و طعم ترد و خوشمزه است. در تغذیه حیوانات مورد آزمایش، سیر سیاه جای داده شد و نتیجه این بود که لایههای چربی شکم این حیوانات نسبت به حیوانات دیگر نازکتر شد. سیر سیاه حاوی مواد لینولئیک است که می تواند به درمان مشکلات جنسی مختلف از جمله زود انزالی کمک کند. تایید اینکه سیر سیاه برای درمان زود انزالی مفید است یانه هنوز جای تحقیق بیشتری دارد.
عصاره سیر سیاه، رادیکالهای آزادی را که میتوانند به کبد و خون و کلیهها آسیب بزنند کاهش میدهد. اگر بخواهید طعمی جدید به غذاهای نمکی، ترشمزه یا هر غذای غیرشیرین دیگری بدهید، سیر سیاه یکی از جالبترین انتخابها به حساب میآید. از سوی دیگر، رد پای این خوراکی خوشعطر و طعم در تقریبا تمام فروشگاههای سراسر آسیا از مغازههای کوچک و محلی گرفته تا فروشگاههای زنجیرهای بزرگ پیدا میشود،. ناگفته نماند که پیش از این در کتاب کاله، خواص انبوهی ماده غذایی مغذی دیگر مانند خواص بادام زمینی، خواص دانه چیا، خواص زنجبیل و خواص انبه را هم بررسی کردهایم. طرز تهیه سیر سیاه خانگی با داشتن خواص فراوان و طعم خوشمزهاش را حتما یادبگیرید و در خانه درست کنید.
برای کسانی که ورم معده و مشکلات رفلاکس معده دارند، مصرف زیاد سیر باعث تشدید ناراحتی معده آنها و سوزش سَر دل میشود. از آنجا که سیر سیاه مدت زمان زیادی نیست که به بازار امده و خیلی ها اشنایی زیادی با آن ندارند بنابراین حرف های زیادی درباره این محصول به گوش میرسد که ممکن است همه انها درست نباشند. سیر سیاه ریز دلیل بر بد بودن سیر سیاه نیست ولی هر چه درشت تر باشند کیفیت بهتری دارند. از خاصیت سیر سیاه برای لاغری میتوان به عنوان مهم ترین خاصیت آن یاد کرد.
سیر سیاه طعم شیرین و قوام ژلاتینی دارد که می تواند با برخی غذاها سازگار باشد. در سیر سیاه طعم تند سیر از بین رفته و طعم آن مانند میوه های خشک شیرین است و بافت ژله مانندی دارد. مواد مغذی سیر سیاه چند برابر بیشتر از سیر سفید است.این محصول را می توان به راحتی خام مصرف کرد. سیر سیاه دارای بافت نرم و ژله ای مانند است و طعم شیرینی دارد.گفته می شود که طعم شیرین آن شبیه به طعم بالزامیک است.
در این مقاله به بررسی خواص این محصول و طرز تهیه آن می پرداریم با ما همراه باشید. برای تهیه سیر سیاه، حبههای کامل سیر را درون محیطی گرم عمل میآورند و اجازه میدهند برای چند هفته در این وضعیت باقی بمانند. در این زمان، حبههای سیر واکنشهای آنزیمی مختلف – مانند واکنش «میلارد» – را پشت سر میگذارند که باعث میشوند تغییر رنگ دهند و طعمی متفاوت در غذا پیدا کنند. همینطور که سیر در حال عمل آمدن است، واکنشهای میان قند و آمینواسیدهای سیر منجر به تجمع قند میشوند و حبههای آبدار، سخت و سفید رنگ سیر را به به شکل حبههایی قهوهای-سیاه و بسیار نرم درمیآورند.
در بلغارستان "сух таратор" به معنی تاراتور خشک شده، نامیده میشود که هیچ شباهتی به تارتور عربی ندارد. میتوانید سیر را به اندازه قرص خرد کرده و آن را با نوشیدنی مورد نظر خود قورت دهید. توجه داشته باشید که باید مقداری فاصله میان سیرها باشد تا یکدیگر را لمس نکنند. اگر بارها از خرید اینترنتی خود رضایت کافی را نداشته اید، با بررسی مطالب سایت شما می توانید دید بهتری در مورد خرید یا نخریدن محصولات به دست آورید. سایت آر اس بی یو با هدف افزایش آگاهی کاربران قبل از خرید، در تلاش است هوشمندانه ترین انتخاب ها را به مخاطبان معرفی کند. بعد از آماده شدن سیرهای سیاه (مطابق راهنمایی که پایینتر میخوانید)، آنها را درون محفظههایی دردار نگه دارید.
بعضی از فرهنگها هم از سیر سفید و هم از سیر سیاه برای تقویت میل جنسی در مردان استفاده میکنند. آنتیاکسیدانهای سیر میتوانند بر گردش خون، سطح انرژی و دیگر مولفههای مهم در فعالیت جنسی اثر بگذارند. سیر حاوی آنتی اکسیدان است که ضد سرطان بوده و رادیکال آزاد در بدن که عامل سرطان هستند از بین می برد. طی تحقیقات خاصیت ضد سرطانی و از بین بردن رادیکال های آزاد در بدن در سیر سیاه ۴.۵ برابر بیشتر از سیر تازه است.
پوست سیر سیاه به رنگ سیاه یا قهوهای تیره تغییر کرده که این تغییر رنگ به علت تخمیر طبیعی در شرایط خاص رخ میدهد. تهیه سیر سیاه در خانه نیز امکان پذیر است، اگرچه به تجهیزات تخصصی نیاز دارد. هنگام خرید سیر سیاه، مهم است که گزینههای باکیفیت و ارگانیک را انتخاب کنید تا مطمئن شوید که طیف کاملی از مزایای تغذیهای را دریافت میکنید. به دنبال سیر هایی باشید که در لمس نرم هستند و رایحه ای شیرین و کم رنگ میوه ای دارند. سیر سیاه میتواند در کنار داشتن مزایای بسیار، مضراتی نیز به همراه داشته باشد.
البته، اگر خیلی به فواید و طعم این نان پایبند باشید، میتوان آن را جایگزین عصرانه یا میان وعدهای خوشمزه کنید. سیر سیاه می تواند چربی و قند خون را به خوبی کنترل کند و باعث کاهش کلسترول و همچنین کاهش التهاب و تنظیم اشتها شود. این سیر می تواند باعث جلوگیری از عوارض ناشی از قند خون بالا شود. آنتی اکسیدان ها ترکیباتی می باشند که بدن را در برابر آسیب های اکسیداتیو محافظت کرده و این باعث می شود که دچار بیماری های مختلف نشویم.
این شاخص ها شامل سطح کلسترول خون، تری گلیسیرین و HDL خوب می باشد و همچنین ممکن است به کاهش کلسترول های بدن نیز کمک کند. 2- پیشنهاد بعدی برای استفاده از سیر سیاه این است که سیر را روی نان تُست بمالید و کمی روغن زیتون روی آن بریزید و سپس نان ها را داخل فر یا توستر بذارید تا برشته شوند. به دلخواه خود می توانید روی نان تست، تخم مرغ، آووکادو، گوجه، پنیر و... سیر سیاه را هم می توان به صورت دانه ای به همراه غذا میل کرد و هم می توان آن را به مواد اولیه غذاهای دیگر اضافه کرد. شما می توانید سیر سیاه را روزانه و در تمام وعده های غذایی خود میل کنید و محدودیتی از این بابت نخواهد داشت.
چرا که این مراکز با انواع سیر سیاه آشنایی کامل دارند و همچنین میتوانید انواع سیرسیاه را بر اساس مدت زمان تخمیر آن ها جداسازی کنید و آن را خریداری کنید. میتوانید سیرسیاه با کیفیت عالی و قیمت ارزان را خریداری کنید و از خواص بیشمار آن بهره مند شوید. سیر سیاه سالهاست که وجود دارد و قرن هاست که برای طعم و مزه و اهداف دارویی سنتی و در انواع غذاهای آسیایی استفاده میشود. در حقیقت همان سیر معمولی است که برای هفتهها و یا حتی ماهها تخمیر شده است و بسیار نرم و خوش طعم و در عین حال بسیار شیرین است. سیر سیاه سرشار از آنتی اکسیدانها و سرشار از فواید بسیاری برای سلامتی مانند تنظیم قند خون، کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی، کمک به سلامت مغز و حتی احتمالا داشتن خواص ضد سرطانی است. از نظر تغذیه، اعتقاد بر این است که سیر سیاه حتی از سیر معمولی مفیدتر است.
سیر سیاه دکتر بیزدر ایران گیاه، این محصول با استفاده از بوته های درشت و سالم سیر تولید می شود و پس از تخمیر سیر سفید و تولید سیر سیاه، این محصول بسته بندی شده و برای عرضه آماده می شود. شما می توانید با خیال راحت اقدام به خرید سیر سیاه از فروشگاه ایران گیاه اقدام کنید تا خیلی سریع و آسان این محصول را درب منزلتان دریافت کنید. همچنین در ادامه 8 روش عالی برای آشپزی کردن با استفاده از سیر سیاه را به شما یاد دادیم. اگر دوست ندارید که سیر سیاه را به صورت جداگانه همراه با غذا میل کنید، می توانید آن را داخل مواد اولیه غذاهای دیگر استفاده کنید تا هم از خواص سیر سیاه بهره مند شوید و هم طعم جدیدی به غذاهای خود بدهید.
خواص آنتیاکسیدانی سیر سیاه ده برابر قویتر از همین خواص در سیر سفید میباشد.. همانطور که گفته شد سیر سیاه طی یک فرایند چند هفته ای که بر روی سیر سفید انجام می شود بدست می آید و این فرایند باعث می شود خواص و فواید سیر چند برابر بشود.در ادامه به برخی از خواص سیر سیاه اشاره ای می کنیم. حالا که میدانید کاربردهای متعدد سیر سیاه چیست و چقدر میتواند در پختوپز انعطافپذیر باشد، احتمالا به تهیه آن در خانه نیز علاقهمند باشید.
سیر سیاه یک ماده دوست داشتنی است که در سال های اخیر به طور فزاینده ای محبوب شده است. این نوعی سیر است که تخمیر شده و در نتیجه رنگی تیره و کاراملی مانند و طعمی شیرین و اومامی دارد. بسیاری از مردم از سیر سیاه در آشپزی خود استفاده می کنند تا به غذاهای خود عمق و پیچیدگی اضافه کنند. اگرچه سیر سیاه نسبتاً جدید است، اما برخی خواص بینظیر آن تجربی ثابت شدهاند.
در ابتدا باید مطمئن شود که زودپز دارای سیستم ایمنی مناسب و قفل درب و سیستم تخلیه فشار آن به خوبی کار میکنند. سیرها را درون یک ظرف مناسب در داخل زودپز ریحته و با فویل آلومنیومی یا پارچه کمی ضخیم بپوشانید و سپس درب آن را ببندید. زودپز را روی حالت گرمکن (Keep warm) تنظیم کنید و دو هفته منتظر بمانید تا سیر سیاه آماده شود. دومین نکته این است که ترجیحا در فضای آزاد سیر سیاه را به عمل بیاورید چون بوی بسیار قوی سیر مشام را اذیت کرده و حداقل بدانید که تا پایان فرایند عمل آمدن سیر سیاه، بوی قوی سیر در محیط پخش خواهد بود. تحقیقات نشان داده است که سیر سیاه برای درمان مفاصل و درد های ماهیچه ای مفید است. زیرا درون سیر سیاه ماده به نام سولفور است که باعث کاهش درد های ماهیچه ای و برای ورم مفاصل مفید است.
این سس معمولاً یک سس تند است که عمق طعم آن با مقدار سیر استفاده شده، تعیین میشود. سس ساده سیر، از سیر و یک ماده دیگر مانند روغن، کره یا سس مایونز تشکیل شده که از آن برای معلق کردن سیر از طریق امولسیون استفاده میشود. ابتدا سس مایونز، سیر رنده شده، پنیر پارمزان، جعفری خرد شده و ادویهها را با هم مخلوط میکنیم. سپس این مخلوط را روی نان باگت برش خورده میمالیم و در فر میپزیم. بسیاری از افراد برای فرار کردن از طعم نامطلوب حاصل از جویدن سیر، آن را درسته قورت میدهند.
سیر سیاه به جلوگیری از التهاب در بدن کمک می کند و این می تواند باعث بهبود وضعیت حافظه در افراد شود. جالب است بدانید که در مطالعه ای که دانشمندان انجام دادند به این نتیجه رسیدند که فعالیت آنتی اکسیدانی سیر سیاه پس از تبدیل چند برابر می شود. در این مطالعه سیر در فرایند 21 روزه به حداکثر محتوای آنتی اکسیدانی خود رسید. سیر سیاه به جلوگیری از لخته شدن خون کمک می کند.استاتین ها، کومارین ها و آسپرین به اندازه سیر سیاه قوی نیستند سیر سیاه یک رقیق کننده خون موثر است. سیر حاوی "آدنوزین" است، ماده ای که فیبرین، پروتئین لخته کننده خون را مهار می کند.
سیر سیاه نوعی سیر تخمیر شده است که در سال های اخیر محبوبیت زیادی پیدا کرده است. با حرارت دادن پیازهای کامل سیر در دمای پایین و رطوبت بالا به مدت چند هفته به دست می آید و در نتیجه حبه هایی به رنگ سیاه و بافت نرم و جویدنی به دست می آید. فرآیند تخمیر نه تنها رنگ و بافت سیر را تغییر میدهد، بلکه طعم و مشخصات تغذیه ای را نیز تغییر می دهد. فرآیند تولید سیر سیاه اولین بار در کره توسعه یافت و از آن زمان به سایر نقاط جهان از جمله ژاپن و ایالات متحده گسترش یافت. رنگ، بو و مزه و خواص سیر، با تخمیر در فرآیند تشکیل سیر سیاه تغییر میکند.
به طور کلی سیرسیاه خاصیت لاغر کنندگی دارد چرا که این محصول باعث میشود فرایند چربی سوزی و ازبین رفتن چربی های اضافی بدن زودتر انجام شود و علاوه بر آن به کم شدن اشتها نیز کمک میکند. در صورت امکان پلوپز را در حیاط خود یا در تراس و بالکن بگذارید چون سیر در حین پختن بوی بسیار قوی آزاد میکند. سپس روی آن را بپوشانید و به مدت ۲ هفته بدون باز کردن درب، آن را روی درجهی “گرم نگهدارید (Keep warm)” گذاشته و بعد از ۲ هفته سیر را چک کنید. در غیر این صورت، ۱ تا ۴ هفته دیگر به پخت با همان تنظیمات ادامه دهید و هر هفته چک کنید. البته این نکته را بدانید که در ابتدای کار سیر سفت شده و ممکن است تصور کنید خراب شده، اما نگران نباشید؛ این مرحله موقتی است و سیر سیاه نرم را خواهید داشت.
سیر سیاه پلاک های چربی دورن خون را با رسوب در دیواره رگ ها باعث تنگ شدن رگ ها و عروق می شوند و جریان خون و در نتیجه سکته مغزی و قلبی شود. سیر سیاه به خاطر داشتن ماده هیدروکسی خواص ضد التهاب بیماری های قلبی عروقی پیشگیری می کند. بنابراین مبتلایان به بیماری های قلبی عروقی بهتر است سیر مصرف کنند. طی تحقیقات انجام شده خوردن سیر باعث کاهش وزن می شود و این کاهش وزن در اثر بی اشتهای نیست بلکه کمتر غذا خوردن نیست بلکه باعث کاهش چربی شکم می شود. خوردن سیر سیاه سوخت و ساز بدن بالا می رود و در نتیجه باعث لاغری می شود. سیر سیاه نوعی سیر است که با فرآیندی به نام تخمیر، به رنگ سیاه و طعم شیرین و ملایم تبدیل میشود.
دستور العمل خاصی برای مصرف سیر سیاه لازم نیست ولی بهتر است قبل از صبحانه سیر سیاه را میل کنید و برای اینکه از خواص سیر سیاه بهرمند شوید بهرت است مرتب آن را مصرف کنید. بدن انسان می تواند از طریق عملی که هموستاز نامیده می شود میزان کنترل خون را کنترل کند. اما اگر بدن درست عمل کند و هموستاز به خوبی انجام نشود بیشتر شدن قند خون از حد استاندارد باعث بیماری دیابت می شود. سیر سیاه عمل هموستاز در خون شده و قند و خون را کنترل کند و این کار از طریق افزایش سطح انسولین یا کاهش مقاومت به انسولین انجام می شود. برای تهیه سسی که گوشت خوک در آن خوابانده شود، مواد تشکیل دهنده آب نارنج، سیر، پونه کوهی، زیره و نمک است.
این دگرگونی مهم است زیرا باعث می شود سیر سیاه در عین حفظ خواص سیر معمولی، خواص بسیار بیشتری نسبت به آن ارائه دهد. رنگ تیره سیر سیاه به خاطر واکنشهای شیمیایی مختلف میان قند و آمینواسیدهای موجود در سیر است. بنابراین دلیل تیرگی سیر سیاه با دلیل تیرگی مواد تخمیری که از طریق فعالیتهای باکتریایی به دست میآیند، کاملا متفاوت است. این نوع سیر به خوبی می تواند از اثرات مصرف الکل و مواد شیمیایی را از بین برد و باعث کاهش و از بین رفتن حرارت چربی کبد شود.و پس با مرتب مصرف کردن سیر سیاه می تواند از چرب شدن کبد جلوگیری کند.
در این مقاله از تیم فرطب، به بررسی دقیق و جامع خواص سیر سیاه و نحوه تهیه آن خواهیم پرداخت. بمانید با ما تا با دانش و دیدی گستردهتر به کاربردها و فواید سیر سیاه در سلامتی و آشپزی پی ببرید. ما در این مقاله تلاش میکنیم تا شما را با تمامی جوانب این محصول شگفتانگیز و فرایند تبدیل سیر سفید به سیر سیاه آشنا سازیم. یکی از مهمترین دلایلی که بسیاری از افراد سوال می پرسند که خواص منحصر به فرد این سیر می باشد. به طوری که باید بدانید سیر سیاه نسبت به سیر تجاری حاوی مواد مغذی بیشتری بوده و از این سیر در آسیا و به خصوص کشور ژاپن به عنوان ادویه و چاشنی در غذاهای مختلف استفاده می شود. این مواد، میتوانند مزایای متعددی برای سلامت بدن به همراه بیاورند و در ادامه تنها چند مورد از این خواص و مزایای مصرف سیر سیاه را با یکدیگر مرور میکنیم.
همانطور که گفته شد سیر سیاه نیاز به تخمیر در گرما و زمان برای مدت طولانی دارد و با گرمای فوری حاصل نمی شود. اگر این امکان برای شما وجود دارد که دائما فر خود را روشن بگذارید و حرارت آن را تنظیم کنید می توانید به روش خشک کن که بالا گفتیم مراجعه کنید. سیر سیاه برای نخستین بار توسط کره ایها برای مصارف دارویی تولید شد و علاوه بر مصارف دارویی از این محصول درتهیه شکلات و یا نوشابههای انرژی زا نیز استفاده میشود. توم سس سیر غلیظی است که در سرزمین شام رایج است.[۱۷] حاوی سیر لهشده، نمک، روغن زیتون یا روغن نباتی و آب لیمو است[۱۸] که بهطور سنتی با استفاده از هاون چوبی له میشود. این اپلیکیشن با بیش از ۱۴۰۰ دستور پخت، شامل انواع غذاهای ایرانی و بینالمللی در دسترس عموم قرار گرفت.